【IMO Exchange】トリビアクイズに正解してIMOトークンあるいはUSDMをもらえるチャンス

f:id:cryptofan:20191020172353j:plain

IMO Exchangeの公式テレグラムでは不定期でトリビアクイズを実施しています。ほとんどの問題はインターネット上に公開されている情報から出題されます。開始当初は正答者1名のみ$15だったのですが、今は各問の正答者先着2名で各$5となっています。興味がある方は参加してみてはどうでしょう。

なお、正解した際にもらえるトークンはIMOトークンとルールにはありますが、実際にもらえるのはUSDMでした。正解した際には公式テレグラムのアドミンに確認すると良いでしょう。

トリビアクイズのルール

  1. およそ毎日、日本時間17時より開催
  2. 問題は2問。各問制限時間は10分
  3. 回答は選択形式ではなく、記述式
  4. 問題は公式テレグラムで出題され、公式テレグラム上で回答
  5. 各問につき、最初および2番目の正答者2名に各$5分のIMOトークンあるいは5USDMが授与される
  6. 1問目の正答者が1名しかいなかった場合、$5は2問目に繰越
  7. 同一ユーザーの権利獲得は一週間に一度
  8. 同一問題への複数回答は、例え正解していて無効
  9. 編集済み回答は無効
  10. 正答者はIMO Exchange/IMO ウォレットのユーザー登録済みであること

傾向と対策

  • IMO に関連する問題が中心ですが、Bakkt絡みなど暗号通貨関連の時事ネタのこともあります。
  • 過去問と同じ問題が出たことがあります。
  • IMOを開始する、あるいは上場する新規プロジェクトがある場合には、そのトークンの発行枚数やトークンシンボルなどが出題されることがあるので、狙い目です。

参考:過去問

1

Question 1: What is the total supply of HCE token?

Answer: 182,500,000

Question 2: What is the symbol of the stablecoin of IMO platform?

Answer: USDM

 

2

Question 1: What is the total supply of IMO tokens?

Answer: 5 billion

Question 2: When is IMO token presale going to commence?

Answer: September 24th, 20:00 (UTC+8)

 

3

Question 1:How many BTC have been traded so far in volume since the launch of Bakkt trading in the first 24 hours?

Answer: 71 BTC

Question 2: How many BTC have been traded so far in volume since the launch of Bakkt trading in the first few hours?

Answer: 18 BTC

 

4

Question 1: How much in USDM is the withdrawal fee in IMO wallet?

Answer: 0.1 USDM

Question 2: What was the value/price of Bitcoin when the first BAKKT Bitcoin Futures trade was executed at 08:02PM ET?

Answer: $10,115

 

5

Question 1: When is IMO Presale round 5 going to commence?

Answer: September 30th, 13:00 UTC+8

Question 2: When is the round 23 for HCE presale?

Answer: HCE round 23 will start September 30th, 20:00 UTC+8

 

6

Question 1: What is the minimum amount in USDM to participate in IMO Presale?

Answer: 10 USDM

Question 2: What is the maximum amount in USDM to participate in IMO Presale?

Answer: 1000 USDM

 

7

Question 1: What are the accepted coins for IMO private sale round 7?

Answer: USDM

Question 2: What are the accepted coins for HCE private sale round 27?

Answer: USDM, ETH, USDT

 

8

Question 1:What are the cryptocurrencies recently announced to be accepted by Mercado Livre and Mercado Pago Wallet users and what firm is providing this?

Answer: Bitcoin Cash(BCH) and Bitcoin (BTC) will be accepted and Bitpay will be providing this for Mercado Livre and Mercado wallet users...

Question 2: Who is the Co-Head and COO of Bitflyer and where is the headquarter of Bitflyer exchange?

Answer: Andy Bryant is the Co-Head and COO of Bitflyer while the headquarter of Bitflyer is located in Minato-ku, Tokyo, Japan

 

9

Question 1: How many Chinese cryptocurrency exchange supports QC trading?

Answer: 2

Question 2: What was the value/price of Bitcoin when the first BAKKT Bitcoin Futures trade was executed at 08:02PM ET?

Answer: $10,115

 

10

Question 1: Who's the founder of QuadrigaCX and when was this platform founded?

Answer: Gerald William Cotten is the founder and QuadrigaCX was founded in November 2013

Question 2: When did TipJar, a Reddit Crypto Tipping Service Shuts down?

Answer: October 7th, 2019

 

11

Question 1: The IMO Ecology consists of how many Parts?

Answer: 2

Question 2: What's the total IMO tokens allocated for shareholder private placement?

Answer: 2 billion

 

12

Question 1: When will MDNS Presale takes place in IMO wallet?

Answer: 13 Oct 2019 12:00 utc

Question 2: Who's the CTO of Bitstamp?

Answer: David Osojnik

 

13

Question 1: What is the total supply of MDNS token?

Answer: 500,000,000 MDNS

Question 2: After the round 1 ends, what will be the opening price of MDNS token?

Answer: 0.02 USDT

 

14

Question 1: What's the newly added options use to purchase Bitcoin in Lumi Wallet?

Answer: Credit card

Question 2: Who's the director of Mining Farm of Bitmain?

Answer: Matthew Wang

 

 

免責事項

投資は自己責任・余剰資金で行ってください。当サイトに掲載された内容によって生じたあらゆる損害等の一切の責任を負いかねますので、ご了承ください。また当サイトからリンクやバナーなどによって他のサイトに移動された場合、移動先サイトで提供される情報、サービス等について一切の責任も負いません。当サイトのコンテンツや情報において、可能な限り正確な情報を掲載するよう努めていますが、情報が古くなったりすることもあります。必ずしも正確性を保証するものではありません。また合法性や安全性なども保証しません。